Masaj
Servicii

Masaj de relaxare
Ne ajuta sa scapam de stres! Mai putin stres inseamna mai multa pofta de viata, un somn mai odihnitor, ne putem concentra mai bine si, in general, avem o alta stare de spirit. Masajul de relaxare inseamna tehnici, apropiere umana, energii pozitive si empatie. Mentine sanatatea si elasticitatea pileii. Imbunatateste circulatia limfatica si intareste sistemul imunitar.
Terapie cu uleiuri aromatice
Uleiurile esentiale au o gama larga de proprietati terapeutice, atent studiate. Nu sunt potiuni magice, care te vindeca de problemele de sanatate, ci iti ajuta creierul sa reactioneze la anumite emotii si stari.
De obicei, uleiurile esentiale pot fi utilizate in două moduri: prin inhalare sau aplicate pe piele.


Terapie cu pietre vulcanice
Masajul cu pietre fierbinti sau cu roci vulcanice reprezinta un tip de terapie prin masaj. Acest tip de masaj este folosit pentru relaxare generala, dar in special pentru relaxarea muschilor tensionati si a tesuturilor moi deteriorate din intregul corp.
Pietrele incalzite se pozitioneaza in zonele dorite, in timp ce se maseaza corpul folosind diferite tehnici de masaj suedeze, cum ar fi: loviturile lungi, miscarile circulare, vibratiile, tapotajul si framantarea.
Masaj tonifiant
Masajul de tonifiere face parte din categoria masajelor corporale cu efecte multiple. In principal are scopul de a reda tonusul tesutului muscular si tegumentului. Muschii scheletici reprezinta 30-40% din greutatea corporala, cu rol deosebit in functionarea aparatului locomotor.
Efectele masajului de tonifiere: relaxeaza muschii, activeaza circulatia in capilare si in vene, creste temperatura locala, activeaza circulatia prin comprimarea vaselor profunde sangvine si limfatice, imbunatateste tonusul fibrelor musculare si procesele metabolice din muschi, mentine si stimuleaza calitatea fibrelor musculare, previne aparitia intinderilor si a, contracturilor musculare, regenereaza tesutul muscular, indeparteaza celulele moarte si imbatranite.


Masaj anticelulitic
Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce conduce la reducerea și eliminarea depunerilor de grăsime. Presiunea directă și mișcările circulare eliberează tensiunea locală de la nivelul mușchilor, facilitând buna trecere a fluxului sanguin.
Masajul anticelulitic stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa reținută în țesuturi este o altă problemă rezolvată prin acest tip de masaj.
Alte beneficii importante sunt: influențarea metabolismului celular și al sistemului glandular;
Activarea sistemului venos pentru o mai bună eliminare a rezidurilor metabolice de la nivel celular; ameliorarea elasticității și tonusului pielii, precum și a sănătății țesuturilor subcutanate.
Masaj cu bete de bambus
Rulate pe zonele care necesita remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, betele de bambus favorizeaza un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminand atat toxinele din organism, cat şi surplusul de apa responsabil cu volumul marit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.


Masaj cu ventuze
Ideea de bază care se află în spatele terapiei cu ventuze este de.a plasa cupe de sticlă sau cupe de silicon pe pielea pacientului pentru a crea un vid, astfel încât sângele este atras la suprafața pielii în anumite părți ale corpului care au nevoie de vindecare.
Beneficiile terapiei cu ventuze:
Îmbunătățește circuitul sangvin
Îmbunătățește imunitatea organismului prin eliminarea toxinelor
Reduce inflamațiile
Calmează sistemul nervos
Elimină blocajele și nodulii din țesuturi
Relaxează
Îmbunătățește starea generală de sănătate și buna-dispoziție
Masaj terapeutic
Masajul terapeutic este o forma de terapie manuala care include mentinerea, miscarea si aplicarea presiunii asupra muschilor, tendoanelor si ligamentelor. Masajul terapeutic este o combinatie de masaj de relaxare si masaj pentru terapie, insemnand ca va relaxa intregul corp. In acelasi timp, veti lucra unele dintre problemele musculare pe care le intampinati.
Masajul terapeutic este eficient in gestionarea: Durerilor de spate subacute/cronice; Durerilor musculare; Anxietate; Stres; Leziuni ale tesuturilor moi; Tensiune arteriala crescuta; Insomnie; Imunitate scazuta; Imbunatatirea starii generale a organismului; Artrita.


Masaj deep tissue
Masajul deep tissue este un tip de masaj care țintește masa musculară și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, cu scopul de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Contracturile musculare împiedică alimentarea cu nutrienți și oxigen, cauzând inflamația și permițând acumularea de toxine în țesuturi.Beneficiile masajului deep tissue:
Reechilibrarea sistemului nervos;
Relaxarea, hrănirea și oxigenarea profundă a musculaturii și a țesutului conjunctiv;
Îmbunătățirea posturii corporale;
Detoxifiere puternică;
Optimizarea funcționării organelor interne.
Recuperare medicala
Recuperarea medicala reprezinta un domeniu de activitate complexa, care are mai multe componente: profesionala, educationala si sociala. Prin tratamentele de recuperare medicala se urmareste restabilirea capacitatilor functionale pierdute de dumneavoastra persoana in urma unei traume survenite din cauza unui accident sau a bolii.
Scopul este de a imbunatati si de a restabili capacitatea functionala si calitatea vietii pentru peroanele cu dizabilitati fizice, afectiuni dizabilitante si/sau handicap, obiectul fiind restabilirea functiei optime in contextul prezentei unor diverse leziuni fizice, tisulare si/sau functionale.


Reflexoterapie
Unul dintre beneficiile imediate ale reflexoterapiei este sentimentul de relaxare profunda si calm. Acest lucru se intampla deoarece masajul terapeutic promoveaza eliberarea de endorfine – substantele chimice ale creierului care produc sentimente de bunastare.
Nivelurile de hormoni de stres, cum ar fi adrenalina si cortizolul, sunt de asemenea reduse. Studiile indica faptul ca nivelurile ridicate de hormoni de stres afecteaza sistemul imunitar.
Oamenii opteaza pentru reflexoterapie pentru a-si controla urmatoarele simptome: Stres si conditii legate de stres; Dureri de cap si migrene; Tulburari digestive; Artrita; Insomnie; Dezechilibre hormonale; Leziuni sportive; Tulburari menstruale; Probleme digestive; Scleroza multipla; Dureri de spate.
Electrostimulare
Electrostimularea trebuie efectuata sub indrumarea unui profesionist avizat si poate fi eficienta in urmatoarele situatii:
Combaterea spasmelor musculare;
Preventia atrofiei musculare;
Imbunatatirea circulatiei sangvine locale;
Reeducarea musculara;
Stimularea imediat post-operatorie a muschilor gambei pentru a preveni tromboza venoasa;
Mentinerea unei anverguri complete a miscarilor.


Drenaj limfatic
Drenajul limfatic este o tehnică manuală utilizată pentru a stimula fluxul limfei cu scopul de a reduce inflamația și de a îmbunătăți starea de sănătate. Printre numeroasele funcții, limfa contribuie la izolarea patogenilor cauzatori de boală și la deversarea proteinelor și grăsimilor captate înapoi în sânge.
Drenajul limfatic este o tehnică gândită să trateze o gamă largă de afecțiuni caracterizate prin
Inflamație tisulară: Insuficiență venoasă cronică; Fibromialgie; Menopauză; Chirurgie ortopedică; Osteoartrită; Limfedem post-mastectomie; Artrită reumatoidă; Scleroză sistemică.
Terapia cu vacuum
Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de “coaja de portocala”.
Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Practic, terapia cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.


Recuperare medicala
Recuperarea medicala reprezinta un domeniu de activitate complexa, care are mai multe componente: profesionala, educationala si sociala. Prin tratamentele de recuperare medicala se urmareste restabilirea capacitatilor functionale pierdute de dumneavoastra persoana in urma unei traume survenite din cauza unui accident sau a bolii.
Scopul este de a imbunatati si de a restabili capacitatea functionala si calitatea vietii pentru peroanele cu dizabilitati fizice, afectiuni dizabilitante si/sau handicap, obiectul fiind restabilirea functiei optime in contextul prezentei unor diverse leziuni fizice, tisulare si/sau functionale.

Masaj in cuplu
Masajul in cuplu are aceleasi virtuti ca si masajul terapeutic: atenueaza tensiunea, reduce stresul, calmeaza durerile, relaxeaza musculatura, devenind un ritual incantator al simturilor pentru parteneri, condimentat de rasfat si senzualitate. Incearca-l si tu impreuna cu persoana draga!
Masaj sportiv
Masajul sportiv este o manipulare sistematica a tesuturilor moi ale corpului care se concentreaza in special asupra muschilor folositi pentru un anumit sport. Tehnicile ajuta corpul atletului sa atinga performanta maxima de conditie fizica, cu o sansa scazuta de accindentare sau durere si o recuperare mai rapida. Masajul se recomanda nu numai atletilor de performanta ci si persoanelor care fac miscare in mod regulat sau a personelor active.
